Werken bij

Chauffeur gezocht!

CHAUFFEUR VOOR IN IEDER GEVAL DE MAANDAG EN DE DONDERDAG (RIJBEWIJS B)

(overige dagen zijn daarna bespreekbaar)

Wat houdt het in:

Als chauffeur werk je doorgaans vanaf 08.00 uur en ben je ongeveer om 16.00 uur klaar. Je houdt je bezig met de volgende werkzaamheden:

Transport van vuile en schone bedrijfskleding van en naar onze klanten en de wasserij. Elke weekdag heeft steeds dezelfde vaste route. De kleding zit in containers of waszakken, waarbij je alles zelfstandig laadt en lost. Een goede fysieke conditie is dus een vereiste.

Start- en eindlocatie is altijd Harderwijk.

Wij zoeken een fijne collega die aan het volgende profiel voldoet:

Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs BE, maar rijbewijs B kan ook. Je bent fysiek in goede conditie en weet van aanpakken. Je hebt een oplossings- en klantgerichte instelling en kan (na ingewerkt te zijn) goed zelfstandig werken. Neus gerust even op onze website rond als je wat meer wilt weten over ons bedrijf!

Wij vallen onder de CAO Groothandel in Textielgoederen en aanverwante artikelen, en deze functie valt in salarisschaal III = een bruto basisuurloon rond de € 12,-.

Enthousiast geworden?! Reageer dan gelijk door je cv en motivatie te versturen naar maarten@klaassenbvharderwijk.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn natuurlijk ook altijd welkom. Het kan zijn dat we niet direct plek hebben, maar hier kan snel verandering in komen!
Stuur je sollicitatiebrief en CV per e-mail naar: info@klaassenbedrijfskleding.nl.
Wellicht is er snel weer een geschikte vacature voor jou!

Bel mij terug
  • {{error}}