Bedrukken

Maak uw bedrijfskleding compleet en zorg voor extra herkenbaarheid door het bedrukken van uw bedrijfslogo. Uiteraard laten wij u graag zien wat hierin de mogelijkheden zijn!

Over bedrukken

Door het bedrukken van uw eigen logo op uw nieuwe kleding zorgt u niet alleen voor een nette uitstraling van uw bedrijf, maar zorgt u er ook voor dat uw personeel er verzorgd en herkenbaar bij loopt. Met onze eigen drukstudio en DTP-afdeling zorgen wij voor een mooie opdruk op uw t-shirts, polo’s, softshell jassen of sweaters. Dit doen wij voor klanten in allerhande sectoren, waaronder de horeca, bouw & industrie, schilders en de zorgsector.

Over bedrukken

Eigen drukstudio

Het bedrukken (& borduren) van uw bedrijfskleding doen wij volledig in beheer. Hierdoor kunnen wij altijd snel schakelen en aan elke vraag van onze klanten voldoen. Dit biedt ons een grote mate van flexibiliteit, maar zorgt er ook voor dat wij de kwaliteit goed kunnen bewaken! Onze ervaren medewerkers zorgen er met de nieuwste apparatuur voor dat uw logo goed op de kleding terecht komt en ook blijft zitten.

Eigen drukstudio

Zeefdruktransfers

Het grootste deel van onze bedrukkingen bestaat inmiddels uit zeefdruktransfers. Deze logo’s zijn geschikt voor op uw bedrijfskleding, maar ook op sportkleding of promotionele kleding is dit zeer goed in te zetten. Doordat deze transfers in grotere aantallen ineens worden geproduceerd zijn we in staat om hier een scherpe prijs voor te bieden. Deze transfers kunnen wij daarnaast voor u op voorraad leggen, zodat wij bij nabestellingen snel uit kunnen leveren.

Zeefdruktransfers

Bedrijfskleding bedrukken

Bent u op zoek naar nieuwe bedrijfskleding, inclusief uw eigen logo, tekst of naam? Dan weet u nu bij wie u aan het juiste adres bent! Onder het genot van een kop koffie in onze showroom geven wij u graag advies. Neem contact op met één van onze adviseurs, dan helpen zij u graag verder met het uitzoeken van de juiste werkkleding en bedrukking.

Afspraak maken
Bedrijfskleding bedrukken

Bedrijfskleding borduren

Het bedrukken van uw bedrijfskleding is niet de enige manier om mooi zichtbaar te zijn. Met ons eigen borduur atelier kunnen uw logo ook heel netjes borduren op uw nieuwe kleding. Bent u naast het bedrukken van uw bedrijfskleding ook benieuwd naar de mogelijkheden van het borduren?

Meer informatie
Bedrijfskleding borduren
Bel mij terug
{{error}}