Borduren

Bent u op zoek naar een stijlvolle en duurzame manier om uw logo op uw bedrijfskleding t door het borduren van uw bedrijfslogo. Uiteraard laten wij u graag zien wat hierin de mogelijkheden zijn!

Over borduren

Door het borduren van uw eigen logo op uw nieuwe kleding zorgt u niet alleen voor een nette uitstraling van uw bedrijf, maar zorgt u er ook voor dat uw personeel er verzorgd en herkenbaar bij loopt. Met onze eigen borduuratelier zorgen wij voor een mooie opdruk op uw polo’s, overalls, softshell jassen of overhemden. Dit doen wij voor klanten in allerhande sectoren, waaronder de food-industrie, de zorgsector en natuurlijk voor op representatieve kleding.

Over borduren

Eigen borduuratelier

Met ons eigen borduuratelier houden wij de borduren van uw bedrijfskleding volledig in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij altijd snel schakelen en aan elke vraag van onze klanten voldoen. Dit zorgt er voor dat wij de kwaliteit goed kunnen bewaken en biedt daarnaast een zekere mate van flexibiliteit. Onze ervaren medewerkers zorgen er met de nieuwste apparatuur voor dat uw logo professioneel op de kleding gestikt wordt, voor een stijlvol en duurzaam resultaat.

Eigen borduuratelier

Duurzame logo's

Een borduurlogo is erg slijtvast en gaat doorgaans minstens net zo lang mee als het kledingstuk zelf. Voor kleding die intensief gebruikt wordt of die vaak een industrieel reinigingsproces doorlopen adviseren wij daarom altijd om voor een geborduurd logo te kiezen. Ook in de food-industrie, waar door de zeer strenge hygiëne eisen een bedrukt logo meestal geen optie is, kiezen wij er altijd voor om de logo’s te borduren

Duurzame logo's

Borduren bedrijfskleding

Bent u op zoek naar nieuwe bedrijfskleding, inclusief uw eigen logo, tekst of naam? Dan weet u nu bij wie u aan het juiste adres bent! Onder het genot van een kop koffie in onze showroom geven wij u graag advies. Neem contact op met één van onze adviseurs, dan helpen zij u graag verder met het uitzoeken van de juiste werkkleding en borduurlogo’s.

Afspraak maken
Borduren bedrijfskleding

Bedrukken bedrijfskleding

Het borduren van uw bedrijfskleding is niet de enige manier om mooi zichtbaar te zijn. Met ons eigen drukstudio en DTP-afdeling kunnen wij uw logo ook heel netjes bedrukken op uw nieuwe kleding. Bent u naast het borduren van uw bedrijfskleding ook benieuwd naar de mogelijkheden van het bedrukken?

Meer informatie
Bedrukken bedrijfskleding
Bel mij terug
{{error}}