Custom Made

Bent u op zoek naar kleding die naadloos aansluit op uw eigen huisstijl? Dan is custom made bedrijfskleding wellicht iets voor u!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel dan gerust even voor een afspraak!

Neem contact op

Uw eigen ontwerp

Wilt u net even wat anders met uw kleding dan het standaard pakket, of wilt u uw kleding naadloos aan laten sluiten op uw huisstijl? Door onze jarenlange ervaring en het samenwerken met gespecialiseerde leveranciers kunnen wij uw uw huisstijl helemaal terug laten komen in uw nieuwe kledingpakket! Samen met onze designers nemen we de tijd om uw wensen door te nemen en alle mogelijkheden te bespreken. 

Uw eigen ontwerp

Details

Met custom made bedrijfskleding kunt u de kleding tot in de kleinste details samenstellen. Denk aan gekleurde accenten in de nek of mouwaanzet, knopen in een afwijkende kleur, een speciaal patroon of andere elementen waarmee uw huisstijl perfect terug komt in uw nieuwe bedrijfskleding. Echt een visitekaartje voor uw onderneming dus! De mogelijkheden zijn eindeloos, maar daarin adviseren wij u graag!

Details

Personaliseren

Ook voor uw logo's zijn er met een custom made ontwerp veel meer mogelijkheden om te personaliseren. Dit kan bijvoorbeeld door embossing of laser graveren, leren of rubberen badges, of uw logo op de zippuller of in de nektape. Het is eigenlijk teveel om hier nu op te noemen, dus mocht u benieuwd zijn naar alle mogelijkheden dan adviseren wij om even contact op te nemen. 

Personaliseren
Bel mij terug
{{error}}