Ons Verhaal

Vroeger

Al sinds februari 1986 zijn wij actief in de verkoop van bedrijfskleding.

In eerste instantie was dit voornamelijk als rand-assortiment in de shop van het destijds door Gert Klaassen gerunde tankstation op het industrieterrein Lorentz in Harderwijk. Het begon met een paar hand- en veiligheidsschoenen en werd steeds verder uitgebreid als de vraag zich aan deed. Op zoek naar werkoveralls? Geen probleem, dan ging Gert op zoek naar een leverancier van werkkleding! Was je in de markt voor t-shirts of veiligheidshelmen? Ook daar kunnen we wel aankomen!

Langzaam aan groeide die kleine collectie steeds verder uit tot onze corebusiness. Zo werden wij uw partner voor o.a. beschermende bedrijfskleding, medische kleding en schoenen, promotiekleding, representatieve kleding en horecakleding. Het duurde niet lang voordat wij de eerste vraag van een klant kregen of we de kleding niet ook konden reinigen voor hen. Als extra dienst hebben wij toen onze was-service in het leven geroepen, speciaal voor de relaties waarvoor wij de aankleding van de medewerkers (met kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen) en/of het bedrijf zelf (met bijvoorbeeld handdoekrollen, schoonloopmatten, zeepdispensers etc. verzorgen. Die was-service houdt in dat een van onze chauffeurs er voor zorgt dat de medewerkers altijd kunnen beschikken over schone kleding. Door de jaren heen hebben wij verscheidene collecties en trends de revue zien passeren, waarbij duidelijk werd dat de bedrijfskleding ook steeds meer als visitekaartje van het bedrijf werd gezien. Om aan die vraag te voldoen zij wij begonnen met, in eerste instantie alleen het bedrukken, maar later ook het borduren van de kleding. En met ons ervaren personeel doen wij dat allemaal in eigen beheer!

Nu

In 2005 hebben wij de keuze gemaakt om ons volledig te gaan richten op de verkoop, verhuur en reiniging van bedrijfskleding en aanverwante artikelen. Het jaar daarop, in 2006 zijn wij dan ook verhuisd naar ons nieuwe bedrijfspand aan de Nobelstraat 21 te Harderwijk, alwaar we nu nog steeds gevestigd zijn. Ook hier zorgen wij nog steeds voor kleding die past binnen elke bedrijfsformule. Sinds een paar jaar is Maarten Klaassen (zoon van) ingestapt in het bedrijf en onder zijn leiding hebben we het extra stapje gezet betreffende het inrichten van een webshop / klantportal en het automatiseren van veel van de bedrijfsprocessen. Dankzij onze jarenlange ervaring, nu de nieuwe webshop mét bestelmogelijkheid, maar bovenal nog steeds onze klantvriendelijkheid en persoonlijke service zijn wij in staat net dat extra stapje voor u te zetten. Wij nodigen u van harte uit om onze webshop te bekijken, laat u meenemen in de wereld van de beroepskleding en stel gerust een vraag. En wilt u daar een kop koffie bij, of stelt u prijs op een persoonlijk onderhoud, dan blijft u natuurlijk ook altijd van harte welkom bij ons aan de Nobelstraat 21 te Harderwijk.

Bel mij terug
{{error}}