Over ons

Al sinds februari 1986 kunt u bij ons terecht voor kleding die past in elke bedrijfsformule. Inmiddels wel in een nieuw pand en met een nieuwe website, maar de persoonlijke service blijft. Lees hieronder meer over ons verhaal en wat wij voor u kunnen betekenen!

Ons Verhaal

Vanuit de shop van een tankstation in 1986 tot een nieuwbouwpand in 2006 en nu een nieuwe webshop. Wil je meer weten over ons verhaal?

Lees meer
Ons Verhaal

Ons team

Om u een goed advies te geven over uw nieuw bedrijfskleding, uw bedrijfslogo er op een nette manier op te verwerken en om te zorgen dat u niet zonder schone kleding komt te zitten, rekenen wij op ons eigen team van toppers! Wilt u weten bij wie u terecht kunt, of gewoon even spieken wie u aan de lijn heeft gehad? 

Lees meer
Ons team

Onze merken

Op de steigers, in de keuken, op een sportveld of een boorplatform, voor elke job hebben wij de juiste outfit. Lees hieronder meer over de merken die wij voeren,

Lees meer
Onze merken

Maak afspraak

Werkkleding die robuust, veilig, betrouwbaar en comfortabel is. Daar waar vereist voldoet onze werkkleding aan de aller strengste normeringen. Klaassen Bedrijfskleding biedt werkkleding zoals werkkleding uiteindelijk is bedoeld: veilig, sterk, comfortabel.

Lees meer
Maak afspraak

Personaliseren

Natuurlijk wilt u uw nieuwe bedrijfskleding laten voorzien van uw eigen bedrijfslogo! Iemand die zijn werk tot in de puntjes nauwkeurig uitvoert en daarbij ook nog eens herkenbaar is is volgens ons immers de beste vorm van reclame. En ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Lees meer

Personaliseren
Bel mij terug
{{error}}