Promotioneel

Bij Klaassen Bedrijfkleding hebben we een groot assortiment promotionele artikelen, zoals kleding, caps, matten, vlaggen, banners en beursmateriaal. Uiteraard kunnen al deze artikelen door ons op een passende manier worden voorzien van uw eigen logo of tekst. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Relatiegeschenken & Give-a-ways

Relatiegeschenken & give-a-ways zijn altijd een leuke manier om uw bedrijf of vereniging te promoten en om de naamsbekendheid te vergroten. In ons assortiment hebben we een zeer ruim aanbod van producten, waaronder de klassieke pen of aansteker, strandlakens of badjassen, drinkbekers of thermoflessen en stoere caps & mutsen. Alle artikelen zijn daarnaast te bedrukken, graveren of te borduren met jouw naam, boodschap of het logo van jouw bedrijf!

Relatiegeschenken & Give-a-ways

Luxe geschenken

Sommige gelegenheden vragen om een wat luxer geschenk. Denk daarbij aan het bedanken van een waardevolle zakenrelatie voor de samenwerking van het afgelopen jaar, of een exclusieve vakbeurs waar u veel potentiële klanten treft. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Denk aan een mooie geschenkset met een luxe pen en notepad, een bureau organizer, of een messenblok en andere leuke keukengadgets. Of wilt u wat meer de technologische kant op, met een VR bril, powerbank of een mooie tablet- of smartphonehoes? Wij denken graag met u mee!

Luxe geschenken
Bel mij terug
{{error}}