Sanitair en hygiene

Wilt u ook op andere gebieden gebruik maken van onze diensten en er echt een totaalconcept van maken? Ook daarin zijn we u graag van dienst!

Lees hieronder wat er nog meer mogelijk is. Wilt u gebruik maken van een van onderstaande diensten? Neem dan snel contact met ons op!

Neem contact op

Sanitaire ruimte

Het netjes aankleden van uw sanitaire ruimtes kan naast het functionele aspect, ook weer een extra dimensie geven aan uw uitstraling als professionele organisatie. Daarnaast zorgt u er met onze hygiëne oplossingen voor dat de gezondheid van uw medewerkers en bezoekers gewaarborgd blijft. Denk hierbij aan zeepdispensers, toiletrolhouders of handdoekrolautomaten. Zo bieden wij voor elke ruimte een passende oplossing!

Sanitaire ruimte

Industrie

Voor industriële toepassingen is er soms wat zwaarder geschut nodig, omdat men hier vaak te maken heeft met smeer, olie of ander soort vuil. De producten die wij hiervoor in ons assortiment hebben variëren van uiteenlopende soorten poetsdoeken van textiel, nonwovendoeken en poetspapier. Maar ook speciale dispensers en absorptiematerialen tot en met handzepen, afvalzakken en toiletpapier kunnen wij leveren! Met deze producten zorgen wij ervoor dat jullie dagelijkse werkzaamheden op een eenvoudige en efficiënte manier zo schoon en hygiënisch mogelijk blijven.

Industrie

Schoonloopmatten

Een schone en verzorgde entree zorgt voor een uitstekende eerste indruk van uw bedrijf. Met onze schoonloopmatten zorgt u ervoor dat vocht en vuil opgevangen wordt en de rest van de ruimte netjes en hygiënisch blijft. Om de vuil- en vocht absorberende eigenschappen te behouden is het wel belangrijk dat deze periodiek gereinigd worden. Daarvoor komt onze chauffeur graag bij u langs om de vuile mat om te ruilen voor een frisse, schone mat! Wilt u er helemaal een feest van herkenbaarheid maken, dan is het bij ons zelf mogelijk om uw bedrijfslogo in de mat te laten weven.

Schoonloopmatten
Bel mij terug
{{error}}