Verhuur en Wasservice

Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar uw bedrijfskleding en volledig ontzorgd worden op het gebied van de verkoop/verhuur en reiniging ervan?

Informeer dan ook eens naar onze totale dienstverlening voor uw bedrijfstextiel!

Neem contact op

Wasservice

Met uw nieuwe bedrijfskleding lopen u en uw collega’s er weer helemaal fris bij. Maar wilt u dit zo houden dan is een grondige, professionele reiniging ook van essentieel belang. Daarom bieden wij, naast de verkoop en verhuur van bedrijfskleding, ook een aanvullende service aan onze klanten. Daarbij komt onze chauffeur wekelijk bij jullie langs om de vuile kleding voor schone om te ruilen, zodat u er altijd schoon en representatief bij loopt!

Wasservice

Hoe gaan wij te werk?

Nadat u met onze experts uw nieuwe kledingpakket heeft uitgekozen wordt deze aangemeten bij alle werknemers. Dat kan bij ons in het pand, maar er kan ook een pas sessie georganiseerd worden bij u op locatie. De kleding wordt voorzien van uw bedrijfslogo en wanneer er gebruikt wordt gemaakt van onze wasservice komt er een een barcode label in voor ons textielbeheersysteem. Zodra alles in gang gezet is komt onze chauffeur wekelijks bij jullie langs om de vuile kleding voor schone om te ruilen.

Hoe gaan wij te werk?

Textielbeheersysteem

Wanneer u gebruik maakt van onze wasservice wordt uw kleding ook geregistreerd in ons textielbeheersysteem. Dit gebeurt middels een unieke barcode waarin de belangrijkste artikelinformatie staat vastgelegd, evenals de naam van de drager en eventueel een kluis of kastnummer. Deze barcode wordt bij elke reiniging gescand, zodat u altijd op persoonsniveau inzicht heeft in het gebruik en aantal reinigingen van uw bedrijfskleding. Op die manier blijft onze service transparant en overzichtelijk!

Textielbeheersysteem
Bel mij terug
{{error}}